Přeskočit na hlavní obsah

PO KRNOVĚ NA MTB - 1.část

Silniční sezóna je u konce, počasí přeje a tak jsem vytáhl MTB kolo a jel se projet po Ježnickém lese a okolí, jednou jsem zavítal i na Cvilín.
První vyjížďku jsem se zajel podívat na Ježník, na místa poničené tornádem
Fotohttps://photos.app.goo.gl/9CZ973YTKwmBQavv6
Video:

Trasa: 

360°záběr  - bývalé sanatorium (Ozon)

Záběry: Ježník - bývalé sanatorium, autor: Petr Mikeska
360 °záběr - pohled z okraje lesa poničené tornádem


Druhou vyjížďku jsem si zajel na Ježnickou rozhlednu. Po náročném stoupání k rozhledně jsem pokračoval ke "Třem kaštanům" (Hůrka), od kterého jsem dále klesal do Chomýže, odkud to bylo již jen kousek domů.
Foto: https://goo.gl/photos/iito7jraeR5pzi3v9
Video:

Mapa:

360°záběr - Ježnická rozhledna


Třetí vyjížďka byla prozatímně nejdelší. Přes jižní stranu Ježníku jsem pokračoval nad Radimem a poté zamířil do Krasovského kotle. Kousek za kotlem jsem klesal po asfaltové lesní cestě na Hošťálkovy, před kterými jsem zabočil zpátky na Ježník. Přes "Tři kaštany" a po severní straně Ježníku jsem se pak vrátil ke křižovatce Staré a nové Ježnické ul.
Foto: https://photos.app.goo.gl/PbamdQUvWK4toNqW9
Video:

Mapa:

360 °záběr - Krasovský kotel

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

ODZNAKY NA GARMIN CONNECT

Když se snažíme dosáhnout svých sportovních cílů, chceme se cítit odměněni za své úsilí. Odznaky Garmin Connect přinášejí rychlý a snadný způsob, jak sledovat svůj pokrok, získávat body a uznání za své aktivity. Díky bodům můžete soutěžit se svými známými, stoupat v žebříčku a dosahovat vyšších úrovní. Čím více aktivit dokončíte, tím více bodů získáte.  Úrovně odznaků se pohybují od 1 do 10.

ROZDÍLY MEZI: GARMIN FENIX 8 & EPIX 2 PRO & FENIX E. JAKÉ AMOLED HODINKY VYBRAT ?

⌚ Hlavní vlajkovou lodí Garmin je nyní Fenix 8 Amoled, který postupně více a více poráží verze s MIP ( transflektivním)  displejem. Fenix 8 Amoled, není nejlevnější, přesto si najde mnoho příznivců. Pro ty, kteří hledají jinou variantu s Amoled displejem, se pokusím přijít s menším srovnáním.

GARMIN: NECHODÍ NOTIFIKACE, ODPOJUJE SE BLUETOOTH, HODINKY NEJDOU SPÁROVAT

Jedním z největších problému Garmin je, že doplácí na to, že každý výrobce telefonu, někdy i model má jiné nastavení. Např. některé nastavení automaticky uspávají Connect (a jiné aplikace) a tím pak vaše zařízení, např. hodinky nedostávají potřebné informace z telefonu.