Přeskočit na hlavní obsah

PŘEDVÁNOČNÍ BAJKOVÁNÍ

Venku pěkně fučí, ručička teploměru ukazuje lehce nad nulu ale přesto beru kolo a vydávám se s kamarádem ukrýt před tím větrem do lesů. 
Nejdříve míříme na vrch Cvilín, kolem rozhledny a kostela a poté sjíždíme po upravené lesní cestě k Hájnickým rybníkům. Po staré asfaltové cestě pak pokračujeme na Býkov-Láryšov, po silnici směrem na Úvalno, z které odbočíme opět na lesní asfaltovou cestu. Z lesa se pak po dalším stoupání dostáváme u silnice na Láryšov. Na konci Láryšova odbočujeme na polní cestu, část z ní vede opět lesem. Bahno zde místy stříká a tak už nedojedu domů čistý :). 
Po sjezdu do Brantic, pokračujeme kousek na Radim, z cesty ale odbočujeme do Ježnického lesa. Po posledním dnešním stoupáním přijíždíme na Ozon (bývalé Sanatorium) a již po asfaltové silnici se vracíme zpět do Krnova.
TRASA


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

ODZNAKY NA GARMIN CONNECT

Když se snažíme dosáhnout svých sportovních cílů, chceme se cítit odměněni za své úsilí. Odznaky Garmin Connect přinášejí rychlý a snadný způsob, jak sledovat svůj pokrok, získávat body a uznání za své aktivity. Díky bodům můžete soutěžit se svými známými, stoupat v žebříčku a dosahovat vyšších úrovní. Čím více aktivit dokončíte, tím více bodů získáte.  Úrovně odznaků se pohybují od 1 do 10.

GARMIN: NECHODÍ NOTIFIKACE, ODPOJUJE SE BLUETOOTH, HODINKY NEJDOU SPÁROVAT

Jedním z největších problému Garmin je, že doplácí na to, že každý výrobce telefonu, někdy i model má jiné nastavení. Např. některé nastavení automaticky uspávají Connect (a jiné aplikace) a tím pak vaše zařízení, např. hodinky nedostávají potřebné informace z telefonu.

ROZDÍLY MEZI: GARMIN FENIX 8 & EPIX 2 PRO & FENIX E. JAKÉ AMOLED HODINKY VYBRAT ?

⌚ Hlavní vlajkovou lodí Garmin je nyní Fenix 8 Amoled, který postupně více a více poráží verze s MIP ( transflektivním)  displejem. Fenix 8 Amoled, není nejlevnější, přesto si najde mnoho příznivců. Pro ty, kteří hledají jinou variantu s Amoled displejem, se pokusím přijít s menším srovnáním.