Přeskočit na hlavní obsah

Příspěvky

Zobrazují se příspěvky z červenec, 2024

Z JESENÍKU, PŘES ZLATÝ CHLUM, ČERTOVY KAMENY, REJVÍZ A ROZHLEDNU HRANIČNÍ VRCH DO KRNOVA

Tento sobotní den patřil cestě z Jeseníku, přes rozhlednu Zlatý Chlum, Čertovy kameny, Rejvíz, Zlaté Hory, rozhlednu Hraniční vrch do Krnova.

POWER-METER.CC - ZÍSKEJTE VÍCE DAT Z MĚŘIČE VÝKONU (WATTMETR)

Pokud chcete z cyklistických jízd na Stravě získat více údajů z měřiče výkonu (wattmetru) pro lepší plánování tréninků a sledování vašeho pokroku: - Mít na kole měřič výkonu (wattmetr). - Být registrováni na webu Strava.com . - Povolit přístup aplikaci Power-Meter.cc . Přístup získáte z webu strava.com , kde v rozbalovací liště u své fotky profilu (napravo) vyberte " Apps ". V části  Performance vyberte " Power-Meter.cc ". Přes tlačítko "Connect with Strava" poté poskytnete Power-Meter.cc přístup k údajům z vašich aktivit na webu Strava.com.

STRAVA 2024 - NOVÁ WEBOVÁ A MOBILNÍ MAPA

⊳ Díky novému vzhledu a funkčnosti mapy, je pro předplatitele  Strava,  mnohem jednodušší si nyní vytvářet a používat nové trasy podle vlastních preferencí.

STRAVA: NOVINKY 2024 - TMAVÝ REŽIM, SKRYTÍ ČASU ZAHÁJENÍ AKTIVITY, FLYOVER, VLOŽENÍ TRASY NA WEB/BLOG

Strava připravuje nové funkce s umělou inteligencí, které se objeví později v tomto roce.  Než se to ale stane, ukážu vám pár tipů z nových funkcí, které Strava letos představila.